Antena 3 CNN Actualitate Inedit I-a fost frică să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. „Am încurajat-o să îmi pună orice întrebare şi...”

I-a fost frică să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. „Am încurajat-o să îmi pună orice întrebare şi...”

I-a fost frică să se aşeze lângă o femeie musulmană în avion. „Am încurajat-o să îmi pună orice întrebare şi...”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
24 Mar 2018   •   18:43

O femeie musulmană s-a împrietenit cu pasagera căreia îi era frică să se aşeze lângă ea în avion. Jiva Akbor călătorea din Glasgow, Irlanda către Malaga, Spania când a avut parte de un incident neplăcut pe care l-a transformat, apoi, într-o oportunitate.

Tânăra îi scria un sms unui prieten, în care îi spunea cât de rău îi pare că i s-a stricat maşina. Mesajul trimis, care se traducea prin “sper ca Allah să vă facă ziua mai bună”, a speriat-o pe pasagera  care se pregătea să se aşeze lângă Jiva – o femeie din Irlanda, pe nume Beverly, care  călătorea împreună cu fiul său.

În momentul în care Beverley a văzut mesajul, a intrat în panică şi a refuzat să se aşeze pe scaun. Dar tânăra Jiva Akbor a reușit să o liniștească în doar 15 minute, explicându-i că ”Allah” înseamnă ”Dumnezeu” în limba arabă.

„Am încurajat-o să îmi pună orice întrebare şi i-am promis că voi răspunde cât de bine pot, dar Beverly îmi tot repeta cât de rău îi pare”, a spus tânăra musulmană.

În mod neașteptat, cele două femei au format o prietenie strânsă după zborul care a pornit ciudat, potrivit Metro

×
Subiecte în articol: avion frica
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close