Antena 3 CNN Actualitate Inedit La zece luni, un bebeluș cântărește 28 de kilograme. Explicația medicilor este de-a dreptul șocantă

La zece luni, un bebeluș cântărește 28 de kilograme. Explicația medicilor este de-a dreptul șocantă

La zece luni, un bebeluș cântărește 28 de kilograme. Explicația medicilor este de-a dreptul șocantă
Sursa foto: Foto: captura video
16 Noi 2017   •   17:05

La doar zece luni, un bebeluș a reușit să uimească lumea medicală. Și asta pentru că băiețelul din Mexic cântărește 28 de kilograme, ceea ce echivalează cu greutatea unui copil de nouă ani.

Specialiștii cred că această creştere bruscă în greutate se datorează unei greșeli din timpul sarcinii care a dus la dezechilibrul hormonal al copilului.

La naştere, Luis Manuel Gonzales avea o greutate de 3,6 kilograme. După 10 luni însă băiatul cântăreşte 28 de kilograme, scrie The Independent.

Medicul Silvia Orozco crede ca dieta din timpul sarcinii ar putea fi cauza creşterii în greutate inexplicabilă. Este posibil ca mama să se fi confruntat cu deficienţe nutritive care au inhibat dezvoltarea metabolică a fiului ei în uter. Dacă rezultatele analizelor confirmă bănuiala medicului, Orozco crede că starea copilului ar putea fi îmbunătăţită cu ajutorul tratamentelor hormonale.

 

×
Subiecte în articol: caz socant
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close