Antena 3 CNN Actualitate Inedit Moment emoționant pentru eroul de la Manchester. Bărbatul care a impresionat mii de oameni și-a regăsit mama

Moment emoționant pentru eroul de la Manchester. Bărbatul care a impresionat mii de oameni și-a regăsit mama

Moment emoționant pentru eroul de la Manchester. Bărbatul care a impresionat mii de oameni și-a regăsit mama
Sursa foto: Foto: Go fund Me Page
31 Mai 2017   •   23:53

Bărbatul fără adăpost, care s-a grăbit să le acorde primul ajutor victimelor atacului terorist de la Manchester Arena, și-a regăsit mama, scrie The Telegraph.

Chris Parker, în vârstă de 33 de ani, se afla în foaierul Manchester Arena, când bomba care a ucis 22 de persoane a fost detonată, la finalul concertului Arianei Grande.

Aflând despre faptele fiului său, mama lui Chris Parker, cu care nu se mai văzuse de ani de zile, l-a căutat pentru a relua legătura. „Acesta este fiul meu și abia aștept să-l revăd,” a scris femeia pe pagina de donații pentru acesta. „Ne-am îndepăratat de foarte mult timp și nu știam că a ajuns să locuiască pe stradă. Sunt foarte mândră de el și cred că are nevoie de mine acum,” a scris femeia.

Aceasta le-a spus jurnaliștilor că este foarte mândră de fiul ei și că ar vrea să reia legătura cu acesta.

Mii de oameni au fost impresionați de curajul lui Parker din noaptea masacrului și au sărit în ajutorul acestuia donând bani pentru a-l ajuta să-și schimbe viața în bine.

×
Subiecte în articol: manchester arena cersetor
Parteneri
Guvernul a rămas fără bani pentru plata unor salarii
x close