Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul inedit pentru care un bărbat s-a prefăcut că e mort timp de un an. A obținut ce și-a dorit

Motivul inedit pentru care un bărbat s-a prefăcut că e mort timp de un an. A obținut ce și-a dorit

Un bărbat s-a filmat timp de un an în ipostaza în care face pe mortul, în mai multe locuri. După ce a obținut ce a vrut, a luat-o de la capăt.

Motivul inedit pentru care un bărbat s-a prefăcut că e mort timp de un an. A obținut ce și-a dorit
Sursa foto: TikTok | living_dead_josh
de Ioana Mircea    |    06 Iun 2023   •   21:36

Josh Nelly este bărbatul din Kentucky, Statele Unite ale Americii, care s-a filmat timp de 321 de zile, în diferite locații, în timp ce se prefăcea că este mort. Acesta a devenit viral pe TikTok, după ce a urcat filmulețele.

Deși acțiunile sale sunt bizare, motivul este cât se poate de simplu. Acesta a încercat să obțină un rol într-un film sau un serial.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Ziua X în care joc un cadavru, încă când primesc un rol într-un film sau serial, ca trup neînsuflețit”, este mesajul care însoțea fiecare dintre filmările lui Josh Nelly.

Citește și: Fenomen uluitor pe cer, în Arad: "E tot mai groasă, tot mai groasă"

Perseverența sa i-a adus ce și-a dorit. În ziua 321, a reușit să le atragă atenția producătorilor serialului CSI: Vegas, care i-au oferit un rol în sezonul al doilea.

„Nu îmi place să vorbesc pe cameră, dar pot destul de ușor să zac acolo și să mă prefac că sunt mort”, a povestit el.

Experiența de pe platou i-a plăcut, iar acum bărbatul a revenit cu filmări pe TikTok, încercând să mai obțină un rol, potrivit dailystar.co.uk.

×
Subiecte în articol: mort
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close