Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ce a prezis Nostradamus pentru anul 2022: Vladimir Putin şi Emmanuel Macron, direct vizaţi

Ce a prezis Nostradamus pentru anul 2022: Vladimir Putin şi Emmanuel Macron, direct vizaţi

Renumitul astrolog a fost creditat că a prezis totul, de la ascensiunea lui Hitler până la împușcarea lui JFK. Indiferent dacă ești credincios sau sceptic, nu se poate nega că au existat corelații ciudate între predicțiile lui Nostradamus și evenimentele istorice majore. Dar ce rămâne cu viitorul care încă urmează? Iată doar câteva dintre predicțiile lui Nostradamus pe care ar trebui să le urmărim în 2022.

Ce a prezis Nostradamus pentru anul 2022: Vladimir Putin şi Emmanuel Macron, direct vizaţi
Sursa foto: Getty Images
de Alexandra Ionescu    |    26 Feb 2022   •   21:49

Născut în anul 1503, astrologul și medicul francez Michel de Nostradame a publicat colecții de profeții care i-au adus faima în timpul vieții și un fan club constant de admiratori și susținători. În secolele care au trecut de la moartea sa, oamenii au crezut în anticiparea corectă a evenimentelor din istorie, de la Revoluția franceză până la apariția lui Adolf Hitler și la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001.

Potrivit lui Nostradamus, sfârșitul lumii va veni în anul 3797.

2021 a fost un an încărcat pentru predicțiile lui Nostradamus, totuși, unul care a fost în fruntea predicțiilor în ultimii câțiva ani este amenințarea ca un asteroid să impacteze Pământul.

Fie că este o mică ploaie de meteoriți sau un eveniment catastrofal la nivel de extincție, Nostradamus a zis că  „Văd că focul va cădea din cer”.

În 2021, asteroidul 2021GW4 s-a apropiat mai mult decât am fi vrut de Pământ. Asteroidul nu a reprezentat o mare amenințare, deoarece cel mai probabil s-ar fi spart în bucăți mai mici odată ce ar fi lovit atmosfera Pământului. Următoarea amenințare, conform NASA, va avea loc în jurul anului 2029. Deci, ce înseamnă asta pentru predicțiile lui Nostradamus?

În timp ce mulți interpretează că focul care plouă din cer ar putea prezice o amenințare astrală, ar putea fi ceva mult mai creat de om?

Război/Invazia Franței

Este foarte dificil să stabilești datele exacte ale predicțiilor lui Nostradamus, deoarece acestea se bazează pe mișcări astrologice. Cu toate acestea, una care poate fi restrânsă, probabil, până în 2022, este predicția că războiul va ajunge în Europa.

„Capul albastru va fi cap alb vătămare într-o asemenea măsură, Întrucât Franța este bine pentru amândoi va sumă pentru totdeauna”.

Invazia Franței de către o amenințare din est este o temă recurentă în toate predicțiile lui Nostradamus, dar se speculează că următoarea predicție se referă la primăvara anului 2022

La fel ca toate predicțiile lui Nostradamus, este încântător de vagă. Ar putea această predicție să facă aluzie la izbucnirea celui de-al treilea război mondial sau la calificarea Franței la Cupa Mondială din Qatar din 2022? 

Criza economica / Foamete

Nostradamus avertizează în versetele sale și despre o posibilă foamete generată de o criză economică.

Fară stareți, călugări, fără novici de învățat.

”Mire ava costa mai mult decât ceara

Grâul va avea prețul atât de mare

Încât cine nu va avea va privi disperat cum mănâncă celalalt”.

Având în vedere contextul pandemic, precum și mutările geopolitice, să ne așteptăm la inflatțe și la o foamete atât de mari încât să genereze rebeliune mondială?

Se crede că Nostradamus a prezis ruperea Uniunii Europene

„Templele sacre din vremea romanilor, vor respinge bazele fundației lor”, spune astrologul francez. Cei care și-au dedicat viața descifrării scrierilor profetului francez Nostradamus sunt siguri că acesta se referă la Uniunea Europeană și prevede dispariția acesteia.

Ce este şi mai interesant, astrologul a prezis trei zile de întuneric: „Întunericul va dura 72 de ore şi va preceda pacea. Acest lucru s-ar putea întâmpla toamna, pentru că va fi zăpadă pe munţi, dar nu şi pe câmpii. Semnul Crucii va apărea pe cer”.

Profetul susține că perioada 2022-2041 este ultima din istorie când izbucnirea războiului este posibilă.

Nostradamus a mai prezis că doar două țări foarte puternice vor putea ieși victorioase dintr-un conflict armat. Războiul va începe din cauza rivalității dintre SUA și China. Dar oamenii nu vor muri doar în război, va apărea un virus necunoscut până acum, din care nu va exista mântuire.

×
Subiecte în articol: Nostradamus razboi Europa perdictii
Parteneri
Benzina, mai scumpă decât motorina pentru prima dată în ultimele 10 luni
x close