Antena 3 CNN Actualitate Inedit O bătrână superstițioasă a aruncat monede în motorul unui avion, pentru noroc. Ce a urmat

O bătrână superstițioasă a aruncat monede în motorul unui avion, pentru noroc. Ce a urmat

O bătrână superstițioasă a aruncat monede în motorul unui avion, pentru noroc. Ce a urmat
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    22 Oct 2017   •   08:41

Un zbor al companiei aeriene interne chineze Lucky Air a fost anulat după ce o pasageră a aruncat monede în motorul avionului pentru a avea noroc în timpul călătoriei, fiind vorba de al doilea incident survenit anul acesta, potrivit agenției oficiale Xinhua citată vineri de EFE.

Incidentul a avut loc joi pe aeroportul Anqing, din provincia orientală Anhui, când bătrâna Fang, în vârstă de 76 de ani, a aruncat monedele în timp ce se urca în avion cu destinația Kunming, în centrul țării.

Personalul de zbor a văzut una dintre monede pe jos, sub motor, astfel încât a decis să anuleze zborul și să o plaseze pe Fang în custodia poliției.

Este vorba de al doilea caz de acest gen survenit în decurs de câteva luni, având în vedere că în iunie un avion Airbus 380 al companiei China Southern a decolat cu întârziere după ce o pasageră în vârstă de 80 de ani și-a aruncat mărunțișul în unul din motoarele aparatului pentru a-i aduce noroc în timpul zborului.

Avionul care făcea cursa între Shanghai și Canton a avut o întârziere de peste cinci ore.

Guvernul chinez a creat o listă neagră de persoane cărora le este interzis să zboare cu avionul.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: China avion superstitii monede
Parteneri
Data la care intră pensiile în luna octombrie 2023!
x close