Antena 3 CNN Actualitate Inedit O femeie a aflat că este însărcinată cu tripleți, iar doctorii au pus-o să aleagă care dintre cei trei bebeluşi va trăi. Decizia ei a şocat o lume întreagă!

O femeie a aflat că este însărcinată cu tripleți, iar doctorii au pus-o să aleagă care dintre cei trei bebeluşi va trăi. Decizia ei a şocat o lume întreagă!

O femeie a aflat că este însărcinată cu tripleți, iar doctorii au pus-o să aleagă care dintre cei trei bebeluşi va trăi. Decizia ei a şocat o lume întreagă!
Sursa foto: Foto: pixabay.com
de M.Z.    |    09 Apr 2017   •   08:57

Chloe şi lui Rohan Dunstan aveau trei băieţi pe care îi considerau cele mai de preţ daruri ale vieţii. Cei doi își mai doreau o fetiţă. La ecografie însă, femeia a aflat că urma să aducă pe lume încă trei bebeluşi, potrivit Realitatea.net.

În săptămâna 28 de sarcină, Chloe a aflat că avea în pântec doi băieţi şi o fetiţă, iar fetiţa era slab dezvoltată şi toate semnele indicau că nu va supravieţui. Disperaţi, medicii au căutat o soluţie pentru a salva viaţa fetiţei. La un moment dat, au găsit-o, dar asta însemna ca mama să intre imediat în operaţie. Procedura, însă, punea viaţa băieţilor în pericol. Astfel, Chloe s-a văzut pusă în situaţia în care trebuia să aleagă care dintre cei trei copii va supravieţui: fetiţa sau băieţii?

În final, femeia a să ducă sarcina la capăt şi să nu renunţe la niciun copil. "Nu am cuvinte să descriu bucuria pe care o trăiesc! Sunt extrem de fericită, am şase copii minunaţi, cinci băieţi şi o fetiţă, Pearl", a spus mămica.

×
Subiecte în articol: ecografie copii
Parteneri
Companiile aeriene impun o nouă regulă pentru pasageri
x close