Antena 3 CNN Actualitate Inedit O simplă faptă bună l-a făcut să ajungă managerul unui renumit hotel. „Acea noapte mi-a schimbat viața”

O simplă faptă bună l-a făcut să ajungă managerul unui renumit hotel. „Acea noapte mi-a schimbat viața”

O simplă faptă bună l-a făcut să ajungă managerul unui renumit hotel. „Acea noapte mi-a schimbat viața”
Sursa foto: Foto: pixabay.com
04 Apr 2018   •   23:46

Într-o noapte extrem de ploioasă, un cuplu de bătrânei simpatici au intrat într-un hotel din Philadelphia pentru a se caza.

La recepție, un bărbat prietenos le-a explicat că hotelul este plin, dar că o să-i cazeze în camera lui pentru că nu îi poate lăsa să plece așa. Recepționistul le-a spus că vor dormi într-o cameră simplă, fără prea multe dotări.

Cuplul a refuzat inițial, nu voiau să deranjeze, dar recepționistul a insistat. A doua zi, la recepție, bătrânii își plăteau cazarea.

– Ești cel mai bun manager pe care l-am văzut. Ar trebui să conduci cel mai bun hotel din New York.

După doi ani, recepționistul primește o scrisoare de la bătrân rugându-l să treacă prin New York. În plic erau și bilete de avion dus – întors.

Bătrânelul l-a așteptat la aeroport și au mers pe Fifth Avenue, unde i-a arătat tânărului o clădire frumoasă și luxoasă.

– Uite, am construit hotelul pe care să-l conduci!

–  Acea noapte mi-a schimbat viața!

Bătrânelul era William Waldorf Astor și hotelul este faimosul Hotelul Waldorf – Astoria. Recepționistul a devenit managerul George C. Bold, potrivit cntraveller.in.

×
Subiecte în articol: hotel receptie
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close