Antena 3 CNN Actualitate Inedit O tânără a mers la Cernobîl şi a mâncat mere. Ce a urmat după este incredibil

O tânără a mers la Cernobîl şi a mâncat mere. Ce a urmat după este incredibil

O tânără a mers la Cernobîl şi a mâncat mere. Ce a urmat după este incredibil
16 Apr 2018   •   16:25

În ultimii ani, o tânără cunoscută în rândul internauţilor drept „Bionerd23” a publicat în mediul online numeroase înregistrări video bizare, filmate în condiţii riscante într-una dintre cele mai periculoase regiuni de pe Pământ - zona de excludere de la Cernobîl.

Nimic nu este prea radioactiv sau riscant pentru ea. Se filmează mâncând mere radioactive din pomii de lângă Cernobîl, în timp ce este fugărită de o vulpe probabil turbată şi culegând fragmente din combustibilul reactorului centralei nucleare cu mâinile goale.

Riscurile pe care şi le asumă femeia îi fac pe mulţi dintre utilizatorii platformei YouTube să o întrebe de ce se pune în astfel de situaţii periculoase. De cele mai multe ori, ea răspunde cu un citat din faimoasa cercetătoare Marie Curie: „Nimic în viaţă nu trebuie temut, ci doar înţeles".

Motivele pentru care continuă să documenteze ce se întâmplă la Cernobîl sunt însă mult mai personale. „Dacă ai fi fost acolo şi ai fi experimentat zona aşa cum este ea cu adevărat, o capsulă a timpului, ai înţelege", spune femeia. „Timpul s-a oprit în momentul în care reactorul a explodat", adaugă ea.

Pe 26 aprilie 2018 se împlinesc 32 de ani de la accidentul de la Cernobîl.

 

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close