Antena 3 CNN Actualitate Inedit Obiect luminos neidentificat, filmat în Brașov două nopți la rând. Imaginile ciudate au devenit virale

Obiect luminos neidentificat, filmat în Brașov două nopți la rând. Imaginile ciudate au devenit virale

O lumină puternică apărută pe cer a făcut mare vâlvă în Brașov. Mulți s-au bucurat, crezând că au văzut un OZN. Imaginile cu sfera luminoasă au devenit foarte repede virale.

Obiect luminos neidentificat, filmat în Brașov două nopți la rând. Imaginile ciudate au devenit virale
Sursa foto: Captura foto / Youtube
de Ovidiu Stan    |    14 Feb 2022   •   13:47

Mai mulți brașoveni au putut observa și filma pe cer, pentru două nopți consecutiv, un obiect luminos, în formă de sferă, pe care internauții l-au catalogat imediat ca fiind OZN. 

Imaginile postate pe rețele sociale au devenit foarte repede virale. Însă dacă cei pasionați de supranatural au considerat că aceasta este dovada că suntem monitorizați de către extratereștri, cei mai realiști au considerat că poate fi vorba despre un balon meteorologic și că, într-un fel sau altul, reflexia lunii l-a făcut atât de vizibil. 

Pe de altă parte există și speculații, pentru că imaginația românului este extrem de bogată, care spun că suntem monitorizați de alte țări, dat fiind faptul că avem o situație militară tensionată.

În acest moment, nu s-a stabilit cu exactitate ce anume a fost filmat pe cerul Brașovului. 

×
Subiecte în articol: Brașov ozn
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close