Antena 3 CNN Actualitate Inedit Părăsit de iubită la doar o lună după ce i-a donat un rinichi mamei femeii. Povestea unui mexican face înconjurul lumii

Părăsit de iubită la doar o lună după ce i-a donat un rinichi mamei femeii. Povestea unui mexican face înconjurul lumii

Povestea unui mexican a făcut înconjulul lumii. Bărbatul susține că a donat un rinichi pentru mama iubitei lui. Gestul nu i-a fost apreciat la adevărata valoare, iar partenera de viață l-a părăsit o lună mai târziu.

Părăsit de iubită la doar o lună după ce i-a donat un rinichi mamei femeii. Povestea unui mexican face înconjurul lumii
Sursa foto: Pixabay.com
de Cerasela Stafie    |    14 Ian 2022   •   21:43

Mai mult, femeia s-a și căsătorit cu un alt bărbat. 

Mexicanul Uriel Martinez a captivat o mulțime de internauți cu povestea s-a. El a distribuit un clip pe Tik Tok, prin care le împărtășește oamenilor întâmplarea.

 "I-am donat un rinichi mamei sale, ea m-a părăsit și s-a căsătorit luna următoare", se arată în descrierea filmului, scrie Mediafax.

Clipul a strâns peste 16 milioane de vizualizări. Mulți oameni sunt solidari cu mexicanul și i-au transmis mesaje de încurajare.

”Dacă ai fi făcut acest lucru pentru mama mea, m-aş fi căsătorit cu tine, te-aş fi sprijinit şi mi-aş fi dedicat tot restul vieţii pentru a te face fericit", a comentat o femeie.

În schimb, sunt și unii oameni care sunt sceptici cu privire la veridicitatea celor spuse de tânăr. Aceștia i-au cerut să încarce o imagine cu cicatricea rămasă de pe urma operației. 

×
Subiecte în articol: rinichi donat iubita părăsit
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close