Antena 3 Actualitate Inedit Pianist-fenomen la 93 de ani. A devenit faimos pe internet cu recitalurile sale. Două milioane de oameni l-au urmărit

Pianist-fenomen la 93 de ani. A devenit faimos pe internet cu recitalurile sale. Două milioane de oameni l-au urmărit

30 Dec 2015   •   22:56
A iubit pianul încă de copil, dar a obţinut recunoaşterea publicului abia la. 93 de ani. Este, pe scurt, povestea unui american care a devenit celebru pe Internet cu recitalurile sale pianistice. Aproape 2 milioane de oameni au urmărit filmuleţele pe care pianistul veteran le distribuie. O reacţie neaşteptată care i-a umplut sufletul de bucurie.

Wally Krauss are 93 de ani de viaţă şi 82 de când cântă la pian. Când a descoperit farmecul acestui instrument, i s-a dedicat în totalitate. Nu a avut şansa de a-şi transforma pasiunea în profesie. Dar să cânte la pian a devenit bucuria lui cea mai mare.

Fiul lui Wally a avut ideea ca de talentul tatălui său să se bucure cât mai mulţi oameni. I-a făcut bătrânului un cont pe Youtube şi a început să posteze micile recitaluri. Reacţia a fost neaşteptată. Contul are 14 mii de abonaţi, iar cele 300 de filmuleţe au 1,7 milioane de vizionări. Pianistul de 93 de ani a devenit un fenomen online.

Sursă: observator.tv.

×
Subiecte în articol: pianist batran pian

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close