Antena 3 CNN Actualitate Inedit Poveste desprinsă din filme! Mesajul din nisip care i-a salvat viața unui bărbat

Poveste desprinsă din filme! Mesajul din nisip care i-a salvat viața unui bărbat

Poveste desprinsă din filme! Mesajul din nisip care i-a salvat viața unui bărbat
07 Sep 2015   •   11:27

Un bărbat din Marea Britanie admite că a făcut prostia vieții lui atunci când și-a părăsit tabăra, într-o vacanță în Australia, pentru o aventură pe cont propriu. Bărbatul a mers să înoate de unul singur într-un râu, însă s-a rătăcit în pădure. Noroc cu inspirația de moment. Geoff Keys, în vârstă de 63 de ani, a fost salvat de poliția australiană după două zile de căutări, mulțumită unui mesaj SOS pe care l-a scris în nisip. Keys se rătăcise în Parcul Național Jardine din Queensland.

A rămas fără mâncare și s-a îndepărtat și mai mult de tabăra lui în încercarea de a găsi drumul de întoarcere. Bărbatul plecase să înoate de unul singur într-un râu, însă atunci când a vrut să meargă înapoi a ales ceea ce credea el că este o scurtătură. Și nu a făcut decât să se adâncească și mai mult în pădure.

Într-o încercare disperată de a supraviețui a scris în nisip "AJUTOR 2807(n.r. data la care se rătăcise)", mesaj însoțit de o săgeată care indica direcția în care se deplasa. Iar asta i-a salvat viața. Un elicopter al poliției din Queensland l-a găsit la timp.

"M-am simțit stupid, dar norocos. Îmi pare rău pentru toată îngrijorarea pe care am creat-o în rândul prietenilor și familiei. Vă rog să mă credeți... nu mai fac asta niciodată"
, a spus bărbatul.




×
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close