Antena 3 CNN Actualitate Inedit Profeția Babei Vanga despre noul președinte al SUA: Va începe un nou război! Vor muri mulţi oameni!

Profeția Babei Vanga despre noul președinte al SUA: Va începe un nou război! Vor muri mulţi oameni!

Profeția Babei Vanga despre noul președinte al SUA: Va începe un nou război! Vor muri mulţi oameni!
Sursa foto: Foto: wikipedia.org
de M.Z.    |    07 Apr 2017   •   10:40

Baba Vanga, celebra clarvăzătoare nevăzătoare din Bulgaria, a făcut previziuni cutremurătoare despre viitorul președinte al Statelor Unite, Donald Trump. Potrivit profeţiei acesteia, Donald Trump va declanşa un nou război, informează Observator.tv.

Ultimele descoperiri ale celor care i-au analizat previziunile femeii născute în Bulgaria au ajuns la concluzia că aceasta a anunțat începerea unui nou război, care va izbucni undeva în Estul planetei.

Profeţie sau nu, pericolul declanşării unui război mondial pare să fie tot mai mare.

Statele Unite au atacat, în noaptea de joi spre vineri, o bază militară din Siria, ca represalii pentru atacul cu arme chimice de marţi, soldat cu 86 de morţi. Aproape 60 de rachete de croazieră au fost lansate de pe distrugătoarele marinei americane, aflate în estul Mediteranei.

Armata rusă, care are efective în Siria, a fost informată în prealabil despre atac. Televiziunea de stat din Siria califică bombardarea bazei aeriene drept o "agresiune".

×
Subiecte în articol: baba vanga profetie razboi
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close