Antena 3 CNN Actualitate Inedit Motivul pentru care e bine să ai în geantă o frunză de dafin. Îți poate schimba radical viața

Motivul pentru care e bine să ai în geantă o frunză de dafin. Îți poate schimba radical viața

În fiecare bucătărie vom găsi câteva frunze de dafin. Pe lângă faptul că dă savoare preparatelor, dafinul are puteri miraculoase atunci când vine vorba de ritualuri.

Motivul pentru care e bine să ai în geantă o frunză de dafin. Îți poate schimba radical viața
Sursa foto: Profimedia Images
de Redacția Antena 3 CNN    |    19 Mar 2024   •   07:00

Dafinul este una dintre cele mai cunoscute plante, populare încă din vremea Romei antice, când frunzele sale erau folosite pentru a încorona războinicii care triumfau în lupte. Pe lângă utilizarea lor în preparatele culinare, s-a descoperit că frunzele de dafin au o importanță majoră în aromaterapie. 

Frunzele de dafin sunt adesea folosite în orice casă pentru a respinge dăunătorii, mai precis gândacii și furnicile. Acest lucru se datorează faptului că mirosul puternic al plantei sperie aceste insecte care ne contaminează mediile. 

Motivul pentru care tot mai mulți oameni aleg să aibă o frunză de dafin în geantă, ține de situația financiară. Puterea energetică a acestei plante, conform Feng Shui, este atât de eficientă încât ne va permite să atragem bani, sănătate și iubire. 

Ritual corect cu frunze de dafin pentru a avea mai mulți bani

Pentru cei care doresc să integreze puterea frunzei de dafin în viața lor de zi cu zi, un ritual simplu poate face toată diferența. Pentru această sarcină trebuie să căutăm o frunză de dafin proaspătă și să o curățăm ușor cu apă pentru a-i îndepărta toate impuritățile.

Ține frunza de dafini în mâini, închide ochii și concentrează-te pe dorința de a atrage bani în viața ta. Acesta este momentul în care să așezați frunza de dafin într-o batistă de bumbac pe care să o puneți apoi în geantă.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close