Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ritualul cu frunze de mentă care te ajută să atragi banii ca un magnet în 2024

Ritualul cu frunze de mentă care te ajută să atragi banii ca un magnet în 2024

Un ritual cu frunze de mentă, te va face să atragi banii ca un magnet în 2024. Acesta elimină toate blocajele energetice care te împiedică să ai suma de bani pe care ți-o dorești.

Ritualul cu frunze de mentă care te ajută să atragi banii ca un magnet în 2024
Sursa foto: Gettyimages
de Georgiana Adam    |    20 Dec 2023   •   06:00

Menta este o plantă, des întâlnită în gospodăriile românilor. Aceasta are proprietățile vindecătoare, dar puțini știu că are și calități și ezoterice.

Adesea, ea este comparată cu dafinul, deoarece ambele plante au calități ezoterice care sunt capabile să atragă abundența prin intermediul unor ceremonii magice.

Menta este una dintre plantele care, pe lângă contribuția sa gastronomică, este utilizată pe scară largă în medicină în diverse remedii casnice pentru prepararea de infuzii care servesc la vindecarea diverselor afecțiuni.

Citește și: Trucul simplu care te ajută să ai semnal mai bun la Wi-Fi. Este nevoie de un simplu obiect din bucătărie

Ritualul celor 13 frunze de mentă te va ajuta să atragi banii ca un magnet în 2024. Ai nevoie de liniște și de un moment în care să-ți poți canaliza toată credința și energia pentru a te manifesta.

Pentru acest ritual ai nevoie de 13 frunze de mentă proaspătă, un pahar cu apă, o bucățică de tămâie cu scorțișoară și un recipient sau bol. Asigură-te că există 13 frunze, deoarece acest număr este asociat cu ghinionul și reprezintă cheia pentru eliminarea oricărui tip de blocaj energetic care împiedică banii să vină spre tine. 

Trebuie să așezi cele 13 frunze la gura paharului cu apă și apoi să le scufunzi una câte una și să le lași să plutească. Apoi încălzește tămâia cu scorțișoară pentru că aceasta va efectua o curățare energetică și se va asigura că totul este bine echilibrat în spațiul în care se desfășoară ritualul.

Tămâia trebuie să fie aprinsă în vas și să înconjoare paharul cu apă cu aroma ei, iar în același timp să îndepărteze frunzele pentru ca fumul să le pătrundă. După ce ai terminat este recomandat să lași frunzele în interiorul paharului într-un loc aproape de ușa de la intrare a casei tale astfel încât să permită intrarea energiilor bune pentru casa ta, potrivit click.ro.

×
Subiecte în articol: mentă ritual bani
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close