Antena 3 CNN Actualitate Inedit O mamă născută fără brațe dezvăluie cum are grijă de fiica ei. E influencer pe Instagram și pe YouTube şi a impresionat milioane de oameni

O mamă născută fără brațe dezvăluie cum are grijă de fiica ei. E influencer pe Instagram și pe YouTube şi a impresionat milioane de oameni

O mamă iubitoare, născută fără brațe, s-a adaptat să aibă grijă de fiica ei şi a impresionat milioane de femei din lumea întreagă.

O mamă născută fără brațe dezvăluie cum are grijă de fiica ei. E influencer pe Instagram și pe YouTube şi a impresionat milioane de oameni
Sursa foto: Youtube/Sarah Talbi
de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Dec 2023   •   20:34

Artista belgiană Sarah Talbi, din Bruxelles, a învățat să-și folosească picioarele pentru a face diverse treburi, a se îmbrăca și a-și hrăni fiica.

Sarah a învățat să trăiască fără brațele ei încă de la naștere. Îşi foloseşte picioarele pentru a găti și a face curățenie şi are grijă de fiica sa în vârstă de patru ani. În trecut, pentru a o ridica pe micuţa Lilia din pătuț, Sarah și-a învățat fiica să-și pună brațele în jurul gâtului și apoi o așeza repede pe podea.

Sarah obișnuia să-i fie foarte frică că își va răni fiica şi a recunoscut că nu a plănuit niciodată să vorbească despre viața ei personală pe canalul său de Youtube, unde posta iniţial despre artă.

Femeia gătește stând pe un scaun în fața blatului de bucătărie. Ţine cuțitul cu un picior și legumele cu celălalt

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Sarah are sute de mii de urmăritori pe canalul ei de Youtube şi a impresionat milioane de oameni.

"Îmi place să împărtășesc și să arăt că viața mea este la fel de normală ca a oricui altcuiva. Cred că oamenii înțeleg că, în general, viața mea și a lor nu sunt atât de diferite", a spus ea.

"Dizabilitatea mea nu este tabu și Lilia o înțelege foarte bine. Eu sunt foarte surprinsă de cât de natural se comportă în jurul handicapului meu, de parcă ar fi doar un detaliu. Ea spune: 'Mama nu are brațe, dar are picioare' sau 'Unii oameni au brațe și alții nu'. Ea vede că este ceva diferit, dar nimic mai mult", declară Sarah Talbi.

Deși s-a confruntat cu multe provocări, Sarah spune că soțul ei este un tată implicat. "În primul rând, nu îmi cresc singură fiica, ea are un tată foarte bun care este foarte implicat", a spus ea.

Sarah Talbi: "Mi-a fost foarte frică. Credeam că o să-mi rănesc copilul"

"Provocările au fost mai mari în primele trei luni, când un bebeluș este foarte fragil", a dezvăluit Sarah.

"Mi-a fost foarte frică să-mi rănesc copilul, așa că tatăl ei a preluat multe. A fost foarte greu pentru că o mamă îşi doreşte acea legătură directă. Nu am nicio problemă să cer ajutor când vine vorba de dizabilitatea mea, dar să cer ajutor când vine vorba de copilul meu a fost greu de suportat", a adăugat ea.

Sarah a explicat că a reușit să-i schimbe scutecele fetiţei folosind degetele de la picioare, dar s-a bazat pe soțul ei să o scoată din pătuț până când Lilia a devenit suficient de mare pentru a se agăța de gâtul ei.

De-a lungul anilor, Sarah mărturiseşte că a devenit tot mai ușor să aibă grijă de Lilia singură.

"În a șasea lună, Lilia a trecut de la nou-născut la bebeluș și lucrurile au fost mai ușoare prin casă, deși încă aveam nevoie de ajutor cu căruciorul", a spus ea.

Acum fata lui Sarah are patru ani și femeia poate avea grijă de ea fără niciun ajutor.

"Putem ieși să ne plimbăm fără ca nimeni să fie nevoit să împingă căruciorul. Este o adevărată fericire", a adăugat ea.

Pe canalul ei de Youtube, Sarah a distribuit multe videoclipuri în care este văzută având grijă de fiica ei. Sarah se spală singură, folosindu-se de picioare, a învățat chiar să se şi machieze cu picioarele.

Cu zâmbetul pe buze, Sarah Talbi arată că nu este o problemă să fii diferit.


 

×
Subiecte în articol: Sarah Talbi mama maini fără mâini
Parteneri
Stare de alertă în Cluj-Napoca, după ce o stradă principală s-a surpat
x close