Antena 3 Actualitate Inedit Sărbătorile de iarnă. Cele mai potrivite urări pe care să le trimiți în noaptea de Revelion

Sărbătorile de iarnă. Cele mai potrivite urări pe care să le trimiți în noaptea de Revelion

29 Dec 2020   •   16:27
Sărbătorile de iarnă. Cele mai potrivite urări pe care să le trimiți în noaptea de Revelion
Sursa foto: Pixabay

Sărbătorile de iarnă nu pot trece fără ca măcar să ne aducem aminte de toţi cei pe care îi cunoaştem şi să le trimitem un mesaj de Anul Nou. “Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2021!

Sărbătorile de iarnă şi felicitari de Anul Nou. “Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să vă însoţească pe tot parcursul anului ce va urma”

Felicitari de Anul Nou“Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani!”

Felicitari de Anul Nou. „Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate.”

Felicitari de Anul Nou. “Pentru anul ce vine îţi doresc: pace în suflet, bucurie fără margini, sănătate cât cuprinde, credinţă în bine şi săruturi o mie!”

Sărbătorile de iarnă şi felicitari de Anul Nou. “Noul An să te găsească cu gânduri bune şi prieteni dragi şi să îţi rezerve cele mai mai înalte realizări.”

Felicitari de Anul Nou. „Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi porneste la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!”

Felicitari de Anul Nou.  “Să-ţi aminteşti cu plăcere de toate împlinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase şi cu speranţă de tot ce ţi-ai propus”

Felicitari de Anul Nou. „Ultimele zile ale anului 2019 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2020 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!”

Sărbătorile de iarnă şi felicitari de Anul Nou. ”LA MULTI ANI cu bucurie! Casa, casa să vă fie, Masa, masă să rămâie, Iar în jurul ei să vie Oameni buni, de omenie, Să v-aducă veselie, Gânduri bune, cumpătate şi urări de sanatate/ Zile multe şi prospere, de la Dumnezeu putere/ Să învingeţi relele ce va-ncurcă vieţile!”.

.

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close