Antena 3 CNN Actualitate Inedit Sătulă de bărbații cu care s-a întâlnit, un model a decis să se căsătorească cu animalul său de companie

Sătulă de bărbații cu care s-a întâlnit, un model a decis să se căsătorească cu animalul său de companie

Sătulă de bărbații cu care s-a întâlnit, un model a decis să se căsătorească cu animalul său de companie
Sursa foto: Foto: Facebook/Elisabeth Hoad
23 Iul 2019   •   18:13

Sătulă de bărbații cu care s-a întâlnit, un fost model a luat o decizie radicală. A hotărât să se mărite cu animalul său de companie. 

Elizabeth Hoad, în vârstă de 49 de ani, spune că a avut parte de 220 de întâlniri eşuate.

Acum frumoasa din lumea modei speră că va convinge un preot să o căsătorească la biserica catolică locală cu Logan, un Golden Retriever în vârstă de 6 ani.

Hoad va purta o verighetă, iar Logan o brățară de aur. Doi câini din rasa husky, Ajax și Bear, vor fi cavaleri de onoare. Nunta va avea loc pe 2 august, care va fi și prima aniversare de când l-a salvat pe Logan. 20 de persoane vor participa la petrecere.

„Am avut 220 de întâlniri în opt ani de pe șase siteuri de întâlniri și au fost un dezastru în general. M-am gândit că este o idee bună să mă marit cu Logan. El nu mă părăseşte niciodată şi ne iubim unul pe celălalt. Unii ar spune că am luat-o razna, dar cred că fac ceea ce trebuie. Este modul meu de a spune că vom fi împreună mereu”, a declarat Elizabeth pentru The Sun. 
 

×
Subiecte în articol: model animal de companie
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close