Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scandal monstru la o piscină exclusivistă. Cum au vrut să facă plajă două tinere de origine marocană

Scandal monstru la o piscină exclusivistă. Cum au vrut să facă plajă două tinere de origine marocană

Scandal monstru la o piscină exclusivistă. Cum au vrut să facă plajă două tinere de origine marocană
Sursa foto: Foto:Agerpres/ TANJUG
18 Aug 2015   •   13:13

Două femei de origine marocană au provocat scandal după ce au făcut topless în piscina unui club exclusivist din Casablanca, determinându-i pe responsabilii clubului să le ceară să-şi acopere pieptul, potrivit Agerpres.

Cele doua femei marocane, dar având naţionalitatea unei ţari europene neprecizate, s-au aşezat la soare cu pieptul dezgolit la piscina din Tahiti Beach Club, unul dintre cele mai exclusiviste din Casablanca.

Atitudinea lor i-a indignat pe cei prezenţi, astfel încât personalul le-a cerut să se acopere, amintindu-le că "topless-ul" este interzis în club.

O sursa a complexului a confirmat EFE că atât "topless-ul cât şi aşa-numitul "burkini" (costumul de baie care acopera in intregime corpul) sunt interzise la piscina clubului.

Portalul a subliniat că imaginile celor două femei în topless au circulat intens în reţelele de socializare, însoţite de comentarii care le condamnau atitudinea.

Foto: hespress.com/tendances

×
Subiecte în articol: scandal topless
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close