Antena 3 CNN Actualitate Inedit Scrisoarea unui tată pentru Ariana Grande, după masacrul de la Manchester Arena. „Faci parte din familia noastră de ani de zile...”

Scrisoarea unui tată pentru Ariana Grande, după masacrul de la Manchester Arena. „Faci parte din familia noastră de ani de zile...”

Scrisoarea unui tată pentru Ariana Grande, după masacrul de la Manchester Arena. „Faci parte din familia noastră de ani de zile...”
Sursa foto: Foto: Twitter
26 Mai 2017   •   13:53

Cântăreața Ariana Grande și-a suspendat turneul mondial, în urma atacului de la Manchester Arena, care a avut loc la finalul unui concert susținut de ea. În urma atacului, 22 de oameni au murit și peste 100 au fost răniți.

Acum, un bărbat din Georgia, SUA, tatăl a trei fetițe care îi ascultă muzica Arianei Grande, i-a scris artistei o scrisoare îi care o sfătuiește să își ia timp să își revină din această tragedie și să revină pe scenă când va fi pregătită să facă asta, căci ”fanii tăi nu pleacă nicăieri”, iar ”muzica este limba internațională a păcii”, scrie Mirror.

"Dragă domnișoară Grande, sunt tatăl a trei fiice cu vârstele de 13, 12, respectiv 12 ani. Deci, faci parte din familia noastră de ani de zile”, își începe bărbatul scrisoarea.

În scrisoare, acesta o sfătuiește pe artistă să își ia liber de la orice activitate timp de 30 de zile și, dacă ”vreun expert în strategii din echipa ta te sună (...) să îl concediezi”.

"Petrece timp cu Dumnezeu, cu familia și prietenii tăi, care îți vor oferi spațiul și sprijinul atunci când ai nevoie. Și doar atunci când vei fi pregătită, numai atunci, în numele tuturor taților care îți iubesc (muzica - n.r.)....ale căror fiice îți iubesc muzica, cântă din nou. Muzica este limba internațională a păcii”, a scris bărbatul.

”Ai grijă de tine mai întâi. Fanii tăi nu vor pleca nicăieri”, și-a încheiat acesta scrisoarea.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close