x close

Semnale misterioase primite din Univers timp de mai multe zile consecutiv. Oamenii de știință intrigați

12 Feb 2020   •   16:13
Semnale misterioase primite din Univers timp de mai multe zile consecutiv. Oamenii de știință intrigați Foto: Pixabay.com

Oamenii de știință sunt intrigați, după ce au primit mai multe semnale misterioase din Univers, timp de mai multe zile consecutiv.

Semnalul radio reperat a fost identificat ca o frecvență radio rapidă, mult mai enigmatică decât de obicei.

Nu este prima dată când a fost identificat un astfel de tip de semnal. Totuși, faptul că a fost reperat la intervale regulate, acest lucru este cu adevărat inedit.

A apărut la fiecare oră, timp de patru zile, înainte de a dispărea pentru 12 zile. Apoi, acest ciclu de zile s-au repetat. 

Potrivit cercetătorilor, care au observat semnalul timp de 409 de zile, această regularitate este un „indiciu important despre natura acestui obiect”. 

Deocamdată.originea acestei frecvențe radio rapide a rămas necunoscută. Au fost lansate mai multe ipoteze, printre care și cea că este urmarea căderii unei stele întro gaură neagră sau un mesaj extraterestru. Ceea ce este sigur este că semnalul nu provine din sistemul nostru solar, ci dintr-o galaxie masivă, situată la 500 de milioane de ani lumină de Calea Lactee, scrie 7sur7.be. 

 

Citeşte mai multe despre:

Univers semnale misterioase
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati