Antena 3 CNN Actualitate Inedit Și-a pierdut vederea, a rămas fără păr și a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este șocant unde s-a aflat acesta

Și-a pierdut vederea, a rămas fără păr și a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este șocant unde s-a aflat acesta

Și-a pierdut vederea, a rămas fără păr și a paralizat. Totul din cauza un parazit. Este șocant unde s-a aflat acesta
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
20 Sep 2017   •   16:14

O femeie de 38 de ani din Brisbane, Australia, a rămas fără păr, și-a pierdut vederea și a paralizat din cauza unui parazit care se ascunsese în lentilele de contact.

Claire Wilkinson s-a luptat cu parazitul Acanthamoeba Keratită de mai bine de 10 ani, în ciuda faptului că medicii i-au spus în tot acest timp că are conjuctivită.

Din cauza acestui parazit, femeia nu avea voie să iasă în lumină și era forțată să poarte ochelari și un prosop în jurul capului ori de câte ori ieșea afară. Picioarele ei s-au umflat de două ori decât ar fi fost normal.

În ciuda tratamentelor, infecția nu a fost înlăturată și s-a propagat în ochiul ei. A făcut ulcer la ochi, a fost operată pe creier și a suferit un transplant de cornee. Chiar și așa nu au ajutat-o cu nimic.

„Eram într-o astfel de agonie încât îmi doream să mor. Simțeam de parcă cioburi de sticlă se aflau în ochiul meu. Puteam spune când parazitul era treaz și când dormea. S-a înmulțit în ochiul meu. Era dezgustător”, a povestit femeia, potrivit Daily Mail.

Deși este departe de a se fi vindecat, femeia vrea acum să se trateze acum în Marea Britanie.

Foto aici.

 

×
Subiecte în articol: lentile de contact
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close