Antena 3 CNN Actualitate Inedit Ștefania s-a păstrat virgină până în noaptea nunţii. Când a ajuns în dormitor, lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta. ”Pur și simplu nu puteam face dragoste cu soțul meu”

Ștefania s-a păstrat virgină până în noaptea nunţii. Când a ajuns în dormitor, lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta. ”Pur și simplu nu puteam face dragoste cu soțul meu”

O femeie creștină care a așteptat până în noaptea nunții să-și piardă virginitatea, a avut un șoc atunci când a constatat că, de fapt, nu poate face dragoste cu soțul ei.

Ștefania s-a păstrat virgină până în noaptea nunţii. Când a ajuns în dormitor, lucrurile nu au decurs deloc așa cum se aștepta. ”Pur și simplu nu puteam face dragoste cu soțul meu”
Sursa foto: Foto: Stephanie Muller/Facebook
11 Ian 2020   •   00:05

Stephanie Muller, în vârstă de 23 de ani, a povestit cum o afecțiune medicală, despre care nu avea habar inițial, a împiedicat-o să întrețină relații sexuale cu soțul ei, în încercarea de a face cât mai multe femei care suferă în tăcere să meargă la medic și să rezolve această problemă extrem de delicată, scrie Mirror.

Stephanie și Andrew au decis încă de la începutul relației lor, în 2015, că vor aștepta noaptea nunții pentru a face dragoste pentru prima dată. Doi ani mai târziu, ei au făcut nunta și așteptau cu nerăbdare noaptea nunții, însă lucrurile nu au decurs deloc așa cum se așteptau.

Toate încercările lor de a face sex în luna de miere au fost zadarnice, din cauza durerilor insuportabile pe care le resimțea Stephanie. Au urmat luni întregi de investigații medicale până când, într-un final, un medic i-a spus că afecțiunea de care suferă se numește vaginism. O disfuncţie sexuală caracterizată prin contracţia involuntară a treimii inferioare a muşchilor vaginali şi a muşchilor din jurul vaginului.

Din cauza spasmelor involuntare ale musculaturii vaginale, apare senzaţia de usturime şi o durere foarte intensă în timpul încercărilor de a avea contact sexual, ceea ce determină dificultatea sau chiar imposibilitatea penetrării.

Au urmat apoi doi ani extrem de dificili pentru proaspeții căsătoriți, timp în care au încercat numeroase tratamente, cele mai multe fără un rezultat concret.

Într-un final, Stephanie a apelat la analgezice extrem de puternice pentru a putea face dragoste cu soțul ei.

 

×
Subiecte în articol: luna de miere virgina
Parteneri
Termoenergetica opreşte iar apa caldă şi căldura, 5 zile, în Bucureşti
x close