Antena 3 CNN Actualitate Inedit Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai și ce înseamnă ele! Fii atent la cel cu moartea

Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai și ce înseamnă ele! Fii atent la cel cu moartea

 Top 5 cele mai frecvente vise pe care le ai și ce înseamnă ele!  Fii atent la cel cu moartea
19 Mai 2016   •   15:12

La nivel colectiv, există un top al celor mai frecvente vise pe care le au oamenii. În principal, acestea fac referire la acțiuni și lucruri simple, cum ar fi alergatul, oameni, vehicule sau școli de clasă. Le-ai visat cu siguranță și tu, pentru că sunt comune, dar semnificațiile lor te vor da pe spate cu siguranță. Așa că, spune-ne ce visezi, ca să îți spunem ce se va întâmpla cu tine!

Unii spun că visele sunt date de la Dumnezeu, alții spun că sunt viziuni de pe Tărâmul Întunecat, însă visele nu sunt decât manifestări ale subconștientului și o modalitate pentru creier de a găsi rezolvare pentru diferite situații. Timp de 90 de minute, în fiecare noapte, creierul face asta: găsește soluții pentru problemele care apar în viața ta. De aceea, orice ai visa, are o însemnătate pentru rezolvarea unei situații. Să vedem însă care sunt cele mai des întâlnite vise și ce înseamnă ele, de fapt:

A fi urmărit

Este unul dintre cele mai des întâlnite vise, pe care majoritatea oamenilor l-au avut de-a lungul vieții. Acest tip de vis apare în situații-limită sau atunci când destinul ne forțează să acționăm cumva. El simbolizează nu acțiunea în sine, ci motivul pentru care fugim, acesta fiind, de altfel, și rezolvarea acestui vis, ca și semnificație. Ori de câte ori visați că sunteți gonite, fiți foarte atente la lucrul/persoana de care fugiți, pentru că de fapt acolo este problema. Odată ce vă dați seama, totul este ca și rezolvat, iar anxietatea va dispărea cu siguranță.

Vehicule

Dacă visezi vehicule, de orice tip (mașină, avion, tren) acestea reflectă o direcție, o direcție pe care trebuie să apucăm în viața noastră. Sau chiar mai mult, poate simboliza controlul asupra drumului pe care îl avem: dacă îl avem noi sau preferăm să îl pasăm altora, într-o lipsă de asumare. Vehiculele sunt mijlocul prin care realizăm asta, puterea noastră de a ajunge la destinația finală, tocmai de aceea este foarte important să vezi, dincolo de toate, în ce stadiu este vehicolul care te transportă: este nou și strălucitor, este vechi, este periculos? Ce senzație îți dă în vis? Continuarea AICI. 

 

 

×
Subiecte în articol: vise top moarte
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close