Antena 3 CNN Actualitate Inedit Uluitor! Iată ce surpriză au avut poliţiştii dintr-un orăşel american. Cu ce mergea această femeie ataşat de maşină (VIDEO)

Uluitor! Iată ce surpriză au avut poliţiştii dintr-un orăşel american. Cu ce mergea această femeie ataşat de maşină (VIDEO)

Uluitor! Iată ce surpriză au avut poliţiştii dintr-un orăşel american. Cu ce mergea această femeie ataşat de maşină  (VIDEO)
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
08 Mar 2016   •   14:25


Întâmplare incredibilă în oraşul american Roselle, din statul Illinois. Poliţiştii aflaţi într-o banală patrulă au rămas cu gura căscată când au văzut ce trecea pe lângă ei.

Oamenii legii din oraşul cu aproape 23.000 de locuitori au avut apoi o idee genială: au postat pe internet poze şi un filmuleţ, pentru ca alţi şoferi să nu mai facă aşa. Pentru că nu toţi pot avea norocul chior de care a beneficiat Maryann Christy.

Femeia a intrat cu maşina într-un copac, l-a smuls efectiv din rădăcină şi a parcurs câteva străzi cu arborele de 4,5 metri înfipt în masca autovehiculului, până a fost oprită de poliţiştii sideraţi de maşina dotată cu un copac.

S-a dovedit că americanca băuse ceva înainte de a porni în cursă. Luna viitoare, ea va apărea în faţa judecătorului, în timp ce oamenii legii din Roselle au profitat de ocazie pentru a lansa un îndemn: Nu beţi şi conduceţi!
 
Roselle Police Department on Monday, March 7, 2016

×
Subiecte în articol: accident beat la volan
Parteneri
Marcel Ciolacu, prezentat ca "viitorul preşedinte al României"
x close