Antena 3 CNN Actualitate Inedit Un unchi bizar le-a lăsat moștenire un garaj vechi. Ce au găsit printre vechituri le-a schimbat viaţa

Un unchi bizar le-a lăsat moștenire un garaj vechi. Ce au găsit printre vechituri le-a schimbat viaţa

Un unchi bizar le-a lăsat moștenire un garaj vechi. Ce au găsit printre vechituri le-a schimbat viaţa
Sursa foto: foto: pixabay.com
10 Sep 2016   •   14:08

În 2009, doi fraţi din Newcastle au primit moștenire de la unchiul lor, un bărbat excentric, un garaj vechi și plin de praf. Când tinerii l-au deschis și i-au cercetat atent interiorul, nu și-au putut crede ochilor.

Doctorul Harold Carr a decedat la vârsta de 89 de ani și a lăsat ca moștenire rudelor sale mai multe bunuri imobiliare, care includeau și un vechi garaj. De-a lungul vieții sale el a fost un om foarte neobișnuit, iar în ultimii ani devenise și solitar. Familia sa știa că el avea mașini, însă nimeni nu avea habar ce modele a colecționat el pe parcursul atâtor ani, scrie punct.tv.

Nepotul lui Harold povestea că au existat zvonuri conform cărora unchiul său avea un Bugatti, însă nimeni nu știa dacă acest lucru este adevărat și ce preț avea această mașină (dacă ea a existat în realitate).

Când nepotul și nepoata au făcut curățenie în garaj, au descoperit că zvonurile erau adevărate. Și chiar mai mult! Unchiul lor, cunoscut ca un om foarte rezervat, era într-adevăr proprietarul unui Bugatti. Însă aceasta nu era pur și simplu o mașină sportivă, ci un adevărat diamant din colecția industriei automobilelor: Bugatti Type 57S Atalante.

sursa: punct.tv

Care este prețul ei aproximativ? Tocmai 6 milioane de lire sterline sau 8.5 milioane de dolari.

Toate automobilele Bugatti sunt considerate de lux, însă anume acest model și accesoriile sale sunt aproape unice în ceea ce privește această marcă. Firma italiană a produs doar 43 de automobile de acest fel. Iar mașina lui Harold a fost lansată pe 5 mai 1937.

×
Subiecte în articol: poveste virala
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close