Antena 3 CNN Actualitate Inedit Unui copil i s-a împlinit marea dorință, după ce i-a arătat Moșului o fotografie

Unui copil i s-a împlinit marea dorință, după ce i-a arătat Moșului o fotografie

Unui copil i s-a împlinit marea dorință, după ce i-a arătat Moșului o fotografie
Sursa foto: Foto: pixabay.com
22 Dec 2017   •   20:25

Un băieţel din Wisconsin s-a dus, împreună cu bunica lui, să îl întâlnească pe Moş Crăciun într-un mall din oraş. Băieţelul s-a urcat în brațele Moşului, ţinând în mână fotografia unei fetiţe.

Copilul a spus că în fotografie este sora sa, Sarah, care este foarte bolnavă.

„Știu că e mult ceea ce îţi cerem, Moşule, dar fetița din fotografie este nepoata mea, suferă de o boală gravă şi medicii îi dau șanse minime de supraviețuire. Ne-au spus că este posibil să nu mai trăiască până la Crăciun. Crezi că este posibil, Moşule, să vii la spital să o vezi pe Sarah?”, a spus bunica cu lacrimi în ochi şi glasul sfâşiat de durere.

Moşul a mers la spital și a îmbrățișat-o pe micuță. „Acum, Sarah, trebuie să te concetrezi să te faci bine. Vreau să te joci cu prietenii tăi la vară şi te aştept anul viitor să vii să mă vizitezi la mall!”, a spus Moșul.

Un an mai târziu, Moş Crăciun a revenit la mall-ul din oraş unde urma să stea şase săptămâni înainte de Crăciun pentru a se întâlni cu copiii. Într-o zi obișnuită de lucru, o fetiță veselă vine și se așază în brațele lui. Fetița era chiar Sarah, potrivit unica.ro.

×
Subiecte în articol: dorinta Mos Craciun fotografie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close