Antena 3 CNN Actualitate Un bărbat infectat cu coronavirus şi-a săpat drum cu lopata pentru a ieși din carantină

Un bărbat infectat cu coronavirus şi-a săpat drum cu lopata pentru a ieși din carantină

Caz incredibil în comuna Iveşti din Galaţi. Un bărbat infectat cu coronavirus a încercat să îşi croiască drum cu lopata prin pădurea de lângă localitate pentru a ieşi din zona de carantină. Când a crezut că a scăpat cu bine, a dat nas în nas cu jandarmii care păzeau zona.

Un bărbat infectat cu coronavirus şi-a săpat drum cu lopata pentru a ieși din carantină
Sursa foto: Hepta
de Iulia Gorgorin    |    23 Oct 2020   •   18:31

Bărbatul de 44 de ani se pare că şi-a premeditat evadarea din zona în care era carantinat şi a încercat cu ajutorul a două lopeţi să îşi facă o potecă auto prin liviera de la marginea localităţii.

Jandarmii care patrulau în zonă se aşteptau la o evadare prin acea zonă, mai ales că pădurea era foarte deasă. Oamenii legii se aşteptau la o evadare, însă nu cu un autoturism. Aceştia au urmărit maşina care a fost prinsă de un alt filtru.

Când a fost luat la întrbări de poliţişti, bărbatul a spus că vrea să meargă la cumpărături într-o localitate apropiată. A negat că este bolnav, dar bărbatul a fost regăsit pe listele roşii cu infectaţii din localitatea Iveşti.

Bărbatului i s-a întocmit dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor şi dosarul a fost înaintat către Poliţie care continuă în acest moment cercetările.

×
Subiecte în articol: coronavirus infectat Galați
Parteneri
Se schimbă facturile la energie electrică. Noile reguli pe care trebuie să le ştie românii
x close