O infirmieră de la o creşă din Capitală bate copiii şi îi jigneşte. O fetiță a ajuns la psiholog

de Andreea Cigolea    |    18 Feb 2021   •   10:43
O infirmieră de la o creşă din Capitală bate copiii şi îi jigneşte. O fetiță a ajuns la psiholog Exclusiv

Acuzaţii revoltătoare faţă de o infirmieră de la o creşă din Capitală. Aceasta este bănuită că bate copiii şi îi jigneşte. Iată declaraţia tatălui uneia dintre copilele care mergea la această creşă.

”Totul a fost ok până când a început din nou creșa. În septermbrie 2020 a început din nou să aibă un comportament ciudat, apoi ne arăta cum își bagă singură mâna în gât. Avea vânătăi dar le-am pus pe seama că sunt copii și se joacă, ca orice copil. Până când am văzut cum se comportă o infirmieră cu copilul. A venit acasă și a început să ne povestească ce se întâmplă acolo la creșă” a povestit tatăl fetei pentru Antena 3. 

Infirmiera a negat acuzațiile și a explicat pentru Antena 3 că nu știe despre ce este vorba. 

”Este revoltător ce se întâmplă. Din păcate nu știu cât de serios se face testarea psihologică a celor care lucrează în instituții publice care ar trebui să protejeze copilul. Și adulții trec prin situații dificile și nu își pot gestiona furia, mânia. Efectele produse de o astfel de persoană în viața unui copil sunt ireversibile, traume pe viață” a spus Mihaela Dinu, psiholog.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close