x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, anunță măsuri pentru sporirea siguranței călătorilor la metrou

de 14 Dec 2017   •   18:32
Ministrul Transporturilor, Felix Stroe, anunță măsuri pentru sporirea siguranței călătorilor la metrou 16
foto: Captura Antena 3

La scurt timp după incidentul dramatic care a avut loc la metrou, ministrul Transporturilor, Felix Stroe, a vorbit despre un viitor amendament pentru a crește siguranța în stațiile Metrorex.

Acesta a spus că a existat o discuție despre creșterea siguranței călătoriilor. Ministrul a precizat că nu este vorba despre camere de supraveghere, ci despre mărirea numărului de patrule în stațiile de metrou și un sistem cu uși care se deschid automat în dreptul ușilor de metrou, în rest să existe un geam de care să nu se poată trece. 

Felix Stroe a spus că în cursul acestei săptămâni va preciza care este suma de care e nevoie pentru implementarea unui astfel de proiect.

Declarația ministrului Transporturilor vine în contextul crimei din Dristor, care a îngrozit România. O femeie a împins marți seara o tânără pe șinele metroului de la stația Dristor, iar aceasta a murit pe loc. Cu doar câteva ore înainte, aceeași femeie a încercat să ucidă o altă fată exact în același mod, însă tânăra respectivă a reușit să se salveze.  

sati