Antena 3 CNN Actualitate Imagini în exclusivitate despre focarul de pe litoral! Ce au făcut două tinere cu COVID, pe plajă la Costineşti

Imagini în exclusivitate despre focarul de pe litoral! Ce au făcut două tinere cu COVID, pe plajă la Costineşti

Este alertă maximă pe litoral şi în judeţul Vaslui după ce două adolescente infectate cu COVID-19 au petrecut trei zile pe litoral, la Costineşti, împreună cu alţi 17 tineri. Fetele au plecat pe litoral după ce au participat la o petrecere de majorat cu peste 40 de invitaţi la Vaslui. Totul în ciuda faptului că una dintre ele avea simptome şi astepta rezultatele testului COVID.

Imagini în exclusivitate despre focarul de pe litoral! Ce au făcut două tinere cu COVID, pe plajă la Costineşti
Sursa foto: Pixabay
de Redacția Antena 3 CNN    |    05 Aug 2020   •   15:26

Alertă maximă de coronavirus pe litoral! O tânără infectată cu COVID a mers la mare alături de mai mulţi prieteni şi a participat la petreceri mari pe plajă.

Ea a luat virusul în urmă cu câteva zile, la un majorat, în Vaslui, la care au fost 45 de oameni. Acum sunt şedinţe de urgenţă atât la Constanţa, cât şi în Vaslui, iar autorităţile trimit microbuze care să îi ia pe toţi tinerii care au intrat în contact cu fata.

La mare, tinerii s-au distrat fără să ţină seama de vreo regulă.

Reporter: Au ţinut petrecere aici?
Martor - Nu, au venit beţi de prin staţiuni, unii dormeau, au venit şi au început să ţipe ''Trezirea!''

Aşa s-au distrat cei 30 de adolescenţi la malul mării, împreună cu fata care făcuse tocmai facuse testul COVID.

Asta, cu doar câteva ore înainte să afle şi rezultatul acestuia. vină rezultatul testului. De îndată ce au aflat că fata este infectată cu noul coronavirus, părinţii au dat fuga la mare şi au adus-o înapoi la Vaslui.

Ceilalţi 30 de tineri au fost preluaţi de autorităţi

Propietarii de pensiuni de la Costineşti, unde s-au cazat cei 30 de tineri veniţi de la Vaslui, au fost la rândul lor vizitaţi de autorităţi. Două dintre vile au fost sancţionate pentru nereguli privind condiţiile de cazare şi nerespectarea regulilor sanitare în pandemie.

Direcţiile de sănătăte Publica Vaslui şi Constanţa colaborează acum pentru a da de urma tuturor celor care au intrat în contact direct cu fata infectată.

×
Subiecte în articol: Costinesti tinere litoral
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close