Antena 3 CNN Actualitate Două sortimente de îngheţată, retrase de pe piaţă! Clienţii sunt sfătuiţi să le aducă înapoi sau să le distrugă

Două sortimente de îngheţată, retrase de pe piaţă! Clienţii sunt sfătuiţi să le aducă înapoi sau să le distrugă

Două sortimente de îngheţată au fost retrase de pe piaţă! Măsura a fost luată chiar de către producător.

Două sortimente de îngheţată, retrase de pe piaţă! Clienţii sunt sfătuiţi să le aducă înapoi sau să le distrugă
13 Iul 2021   •   11:22

Rețeaua Penny retrage "UNIQUE"- Înghetata cu arome de Tiramisu si Vanilie și "HAPPY" Inghetata cu aroma si sirop de pepene galben, produse de Cicom SRL, cu cantități de 1000g/2000ml și 500g/1000ml, Lot lot UT 200421, Exp: 30.05.2022 lot HPG 130521; Exp:30.06.2022.

Contravaloarea produselor va fi returnată, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal. Acesti contaminanti pot prezenta un risc potențial pentru sănătate în caz de consum repetat, pe termen lung.

Producătorul a inițiat retragerea de la comercializare a produselor menționate, ca măsură de prevenție, existand suspiciunea ca acestea sunt neconforme.
Rețeaua de magazine recomandă clienților care au achiziționat produsele mentionate mai sus sa nu le consume, ci să le distrugă sau să le aducă înapoi în oricare magazin Penny. Contravaloarea va fi restituită, fără a fi necesară prezentarea bonului fiscal.

 

×
Subiecte în articol: penny
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close