Antena 3 CNN Actualitate Înşelăciune turistică. 15 oameni au plătit 15.000 de euro pentru un sejur fantomă

Înşelăciune turistică. 15 oameni au plătit 15.000 de euro pentru un sejur fantomă

Înşelăciune turistică. 15 oameni au plătit 15.000 de euro pentru un sejur fantomă
Sursa foto: Foto: tourismandholidayturkey.blogspot.com
23 Iun 2011   •   21:40

E sezon estival, e vreme numai bună de ţepuit. 15 persoane au pierdut 15.000 de euro pentru că au ales vacanţă în Turcia printr-o agenţi de turism fantomă. Bucuria că au prins o super-ofertă a zburat la aeroport, unde oamenii au aflat că firma nu achitase biletele de avion şi nicidecum cazarea la hotel.

Cu gîndul la Turcia, oamenii s-au dus la o firmă de turism din Bucureşti şi au plătit în medie cam 1.000 de euro de persoană pentru sejur. Părea o alegere bună, doar că la aeroport, surpriză! Nu exista niciun bilet de avion pe numele lor.

Abia atunci oamenii şi-au verificat cu atenţie documentele de cazare şi transport. Au sunat la hotelul unde ştiau că vor fi cazaţi.

Supăraţi, s-au urcat în taxiuri şi s-au dus direct peste patronul firmei unde îşi plătiseră vacanţele. L-au luat pe sus şi l-au dus direct la poliţie unde toţi i-au făcut plângeri penale.

Rămaşi fără 15.000 de euro, oamenii mai speră că îşi pot recupera banii.

Poliţia şi reprezentanţii  Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism ne recomandă să verificăm foarte bine acreditările şi istoricul firmei unde ne decidem să plătim vacanţa. O ofertă ieftină nu înseamnă neapărat o afacere profitabilă.

 

×
Subiecte în articol: turism inselaciune agentie
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close