Antena 3 CNN Actualitate Înşelată de o presupusă vrăjitoare. O tânără a rămas fără bijuterii de aur în valoare de 4.000 de lei

Înşelată de o presupusă vrăjitoare. O tânără a rămas fără bijuterii de aur în valoare de 4.000 de lei

Înşelată de o presupusă vrăjitoare. O tânără a rămas fără bijuterii de aur în valoare de 4.000 de lei
Sursa foto: Foto: Intact Images
24 Iun 2011   •   15:00

O tânără din Hunedoara a rămas fără bijuterii în valoare de 4.000 de lei, după ce a fost convinsă de o presupusă vrăjitoare că obiectele sunt "fermecate" şi trebuie să le pună într-un ziar pentru a fi descântate, scrie Agerpres.

Tânăra a fost abordată pe stradă de o femeie care a convins-o că ar fi fost purtătoare de "farmece". Tânăra a invitat-o pe femeie în locuinţa sa, unde ar fi urmat să se desfacă vraja.

Victimei i s-a cerut să pună toate bijuteriile de aur într-un ziar. Acesta a fost mototolit, tânăra fiind instruită să îl desfacă la puţin timp după ce pleacă din casă presupusa vrăjitoare. Când a desfăcut ziarul, păgubita a descoperit doar pietricele.

Tânăra a anunţat poliţia şi a depus plângere, în speranţa că îşi va recupera bijuteriile pierdute. În urma sesizării, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de înşelăciune şi efectuează cercetări în vederea identificării autoarei şi recuperării prejudiciului.

×
Subiecte în articol: vrajitoare escrocherie bijuterii
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close