Antena 3 CNN Actualitate Întâlnire îngrozitoare. Călăul, faţă în faţă cu victima

Întâlnire îngrozitoare. Călăul, faţă în faţă cu victima

Întâlnire îngrozitoare. Călăul, faţă în faţă cu victima
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    23 Mai 2015   •   23:38

Victimele torţionarului Ion Ficior sunt revoltate de declaraţiile date de acesta în procesul în care este acuzat de crime împotriva umanităţii. 

 
Ficior a susţinut în faţa instanţei că nu a aplicat un tratament inuman deţinuţilor săi, din contră a insistat ca aceştia să fie hrăniţi bine. 
 
Emanoil Mihăilescu, unul dintre cei închişi la Periprava când Ficior era comandat a susţinut însă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3, că declaraţiile torţionarului sunt minciuni spuse cu seninătate.
 
Torţionarul Ion Ficior, fost comandat al închisorii Periprava, s-a întâlnit pe holurile instanţelor cu câteva dintre victimele sale. A cerut însă ca audierea sa să se facă în secret pentru că se simte hărţuit. 
 
"Astfel de oameni mint cu seninătate îngrozitoare. (...) Nu m-aş fi putut abţine să nu intervin peste acest mincinos. Tupeul lui este de neimaginat. Acest criminal a întreţinut o atmosferă de teroare şi şi-a bătut joc de deţinuţi. (...) Era o bestie, ca toţi conducătorii de astfel de lagăre", a spus Emanoil Mihăilescu, sâmbătă, la emisiunea Q&A, de la Antena 3.
 
După Alexandru Vişinescu, Ion Ficior este al doilea torţionar trimis în judecată pentru că ar fi torturat peste o sută de deţinuţi, care şi-au pierdut viaţa din cauza bătăilor, înfometării  şi a lipsei de tratament medical.  
 

×
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close