Antena 3 CNN Actualitate Interlop român extrem de periculos, extrădat cu mașina de la 2.000 de km. Companiile aeriene au refuzat să îl aducă în țară

Interlop român extrem de periculos, extrădat cu mașina de la 2.000 de km. Companiile aeriene au refuzat să îl aducă în țară

Unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, antrenat în Legiunea Franceză, a fost extrădat cu mașina, de la mai bine de 2000 de kilometri.

Interlop român extrem de periculos, extrădat cu mașina de la 2.000 de km. Companiile aeriene au refuzat să îl aducă în țară
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    02 Ian 2022   •   10:41

Polițiștii au fost nevoiți să-l aducă pe patru roți și nu cu avionul, așa cum e procedura în mod obișnuit, pentru că toate companiile aeriene au refuzat să-l transporte.

Numele bărbatului este Ștefan Achim și ar fi considerat unul dintre cei mai periculoși infractori români. Cu pregătire militară, bărbatul s-ar fi răzbunat pe persoane în interes propriu sau în interesul unor interlopi din țară.

Acesta ar fi fost urmărit internațional de autoritățile române după ce a executat, cu patru gloanțe, un tânăr de 21 de ani din Bacău, specializat în infracțiuni informatice. 

A ucis cu sânge rece un hacker de 21 de ani din Bacău, pentru o țeapă de 500 de euro

În primăvara anului 2020, Ștefan Achim ar fi pus-o pe iubita lui să-i caute pe cineva care să-i vândă un software pentru accesarea telefoanelor mobile la distanță, potrivit DCNews

Atunci l-ar fi cunoscut pe Iulian Cezar Oancea, un pirat cibernetic de doar 21 de ani. Doar 500 de euro i-a cerut în schimbul software-ului, însă totul s-a dovedit a fi doar o înșelăciune a tânărului de 21 de ani, care nu a mai livrat nimic către iubita lui Achim.

Înarmat cu un pistol Makarov, cumpărat de la traficanții de arme bulgari, Ștefan Achim a plecat la Bacău, unde l-ar fi împușcat fără milă pe tânărul de 21 de ani. Ar fi tras șase focuri de armă iar patru dintre gloanțe au nimerit victima. 

×
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close