Antena 3 CNN Actualitate Interlopii din Murgeni au reînceput luptele de stradă, sub ochii polițiștilor: ”Îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia stă”

Interlopii din Murgeni au reînceput luptele de stradă, sub ochii polițiștilor: ”Îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia stă”

Clanurile din Murgeni, județul Vaslui, s-au încăierat din nou, chiar sub ochii polițiștilor. Două persoane au fost rănite în luptele de stradă, după ce unul dintre membrii grupărilor a intrat cu mașina în mulțime.

Interlopii din Murgeni au reînceput luptele de stradă, sub ochii polițiștilor: ”Îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia stă”
Sursa foto: Hepta
de Maria Teodorescu    |    13 Aug 2020   •   21:00

Membrii clanurilor rivale Murui și Sandu au ieșit din nou în stradă. În urma luptelor pentru supremație, unul dintre membrii clanului Sandu și o tânără de 21 de ani au fost răniți, după ce o mașină a lovit mulțimea de romi. 

Bărbatul rănit a primit îngrijiri medicale la fața locului, acesta suferind o contuzie lombară pentru care a refuzat transportul la spital, potrivit publicației locale Vremea Nouă. 

La fața locului au fost trimiși polițiști și jandarmi care încearcă să aplaneze conflictul dintre romi și să disperseze mulțimea pusă pe scandal.  

Un bărbat care a filmat live pe Facebook răfuielile dintre romi, chiar sub ochii poliției a relatat: ”Îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia stă... Aceasta este Poliţia din România. Oamenii se bat, se omoară în faţa lor. Lumea se omoară îşi iau gâturile pe aicea şi Poliţia Română doar stă. Daţi share să vadă toată lumea în ce ţară trăim”.

Orașul Murgeni, zonă specială de siguranță publică din cauza conflictelor dintre interlopi

Războiul dintre cele două clanuri care își dispută supremația în Murgeni le-a determinat pe autorități să ia măsuri speciale. 

La începutul lunii iunie, 200 persoane de etnie romă s-au luat la bătaie în stradă, într-o reglare de conturi. S-au tras focuri de armă, s-au lovit cu bâte, iar un bărbat a fost călcat cu mașina în mod intenționat. Patru persoane au fost rănite grav atunci. 

Cu această ocazie, primarul a dispus patrule permanente de polițiști și jandarmi care să supravegheze zona specială de siguranță publică. Se pare că de ani întrgi, localnicii sunt terorizați de clanuri. Tâlharii le sparg locuinţele, le fură maşinile, iar pe bâtrâni îi atacă în ziua când primesc pensia şi îi lasă fără bani.

×
Subiecte în articol: Murgeni clanuri
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close