Interlopul eliberat din greşeală a părăsit România cu bani de buzunar. A primit înapoi banii pe care i-a predat în momentul încarcerării

de S.T.    |    09 Iul 2014   •   16:26
Interlopul eliberat din greşeală a părăsit România cu bani de buzunar. A primit înapoi banii pe care i-a predat în momentul încarcerării Foto: blogs.bet.com

Interlopul care a fost eliberat din greşeală din arestul Poliţiei Capitalei a primit înapoi şi banii pe care îi avea asupra lui în momentul în care a fost arestat.

La ieşirea din arest, el le-a cerut poliţiştilor cei 7.000 de lei pe care i-a predat în momentul încarcerării. Adrian Botez a fost scos din arestul Poliţiei Capitalei în noaptea de 30 iunie spre 1 iulie, deşi ar fi trebuit să fie mutat la penitenciarul Rahova.

Botez fusese condamnat definitiv la 10 ani de închisoare, pentru tentativă de omor. Deocamdată nu se ştie cum a ajuns să fie eliberat. Însă, trei politişti sunt cercetaţi de Parchet pentru neglijenţă în serviciu. Imediat ce a fost eliberat, interlopul a părăsit România şi este dat deja în urmărire internaţională.

Citeşte şi:

Şeful Parchetului Bacău, SUB PROTECŢIE după ce a fost ameninţat de interlopul eliberat din greşeală

x close