Antena 3 CNN Actualitate Interlopul Gore a fost reţinut pentru 24 ore, după ce a fost audiat

Interlopul Gore a fost reţinut pentru 24 ore, după ce a fost audiat

Interlopul Gore a fost reţinut pentru 24 ore, după ce a fost audiat
Sursa foto: Foto: churry-burry.ro
10 Aug 2011   •   16:48

Interlopul Gore, cel care a înjunghiat un brancardier la spitalul de urgenţă din Cluj Napoca, a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost audiat. Florin David este acuzat de tentativă de omor calificat iar miercurea aceasta magistraţii vor decide dacă reprezintă un pericol public şi va fi arestat pentru 29 de zile.

Gore a fost prins de poliţişti în curtea spitalului în care a provocat scandalul. Fiul său susţine că tatăl lui lua steroizi şi din cauza asta era agitat. Medicii cred că bărbatul consumase etnobotanice. În plus aceştia au mai spus că Florin David mergea des la spital, unde făcea perfuzii pentru a-şi mări muşchii şi în mai multe rânduri a făcut scandal.

În luna martie anul acesta interlopul clujean fost internat la Clinica de Psihiatrie, de unde a fost lăsat să plece acasă. Medicii au considerat că nu are probleme psihice. Comportamentul lui lăsa însă altceva de înţeles.

Florin David a fost condamnat în 2001, la doi ani de închisoare pentru ultraj contra bunelor moravuri. A reuşit sa fugă din ţara, iar mai apoi a fost expulzat din Spania alături de un grup de infractori români şi a ajuns din nou în penitenciar pentru a-şi ispăşi restul de pedeapsă. 



×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close