Antena 3 CNN Actualitate Ioana Dichiseanu, acuzaţii de malpraxis. "Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi"

Ioana Dichiseanu, acuzaţii de malpraxis. "Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi"

Ion Dichiseanu a murit. Actorul avea 87 de ani. Era internat de mai bine de trei luni la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a fost infectat cu o bacterie periculoasă. Familia face acuzaţii grave legate de cauza morţii marelui actor.

Ioana Dichiseanu, acuzaţii de malpraxis. "Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi"
Sursa foto: Ioana Dichiseanu/Facebook
de Andrei Grigore    |    20 Mai 2021   •   16:42

Ion Dichiseanu s-a stins din viaţă la 87 de ani, asta după mai bine de trei luni în care a stat internat la Spitalul Floreasca. Momentan, nu reuşim să luăm legătura cu familia, desigur, sunt şi momente grele şi ne gândim că discuţiile cu presa ar fi ultima grijă în acest moment.

Ne amintim însă, o declaraţie a Ioanei Dichiseanu pe care a dat-o la Antena 3, acum câteva zile. Fiica regretatului actor vorbea despre starea de sănătate a tatălui său.

"Din păcate, există şi medici mai puţini pricepuţi. Şi în profesia aceasta trebuie să ai har, ca în orice profesie pe care o practici cu sufletul. S-a dus să facă o simplă radiografie pentru că i se părea că simte ceva la un plămân. Şi eu i-am spus, tată, hai să facem o radiografie ca să te linişteşti. Cei de acolo au spus că e important să facă şi un CT. Acel CT a fost interpretat nu foarte concludent, diagnosticul şi rezultatul, iar mai apoi, să merge la un mare profesor. Nu îi spun numele, dar aş vrea să nu las lucrurile aşa" spunea Ioana Dichiseanu.

De asemenea, nu demult, a declarat că vrea să se consulte întâi şi cu un avocat, în cazul în care ar putea să pornească o acţiune în instanţă pentru malpraxis.

Toate aceste lucruri s-ar fi întâmplat la o clinică privată, unde Ion Dichiseanu făcea respectivele analize. De acolo, el ar fi contactat o bacterie şi ar fi ajuns la Floreasca, unde a fost internat mai bine de trei luni. Iată că, deşi în ultima vreme părea să se îmbunătăţească starea sa, din păcate, astăzi Ion Dichiseanu a decedat la vârsta de 87 de ani.

Până în acest moment, familia nu a comunicat oficial ziua în care actorul va fi înmormântat, cert este că acest eveniment va avea loc la Cimitirul Bellu din Capitală.

Vineri, trupul neînsufleţit al regretatului actor va fi depus la 12:30, la Teatrul Nottara din Capitală, acolo unde acesta a jucat încă din anul 1961. 

Întreaga declaraţie pe care Ioana Dichiseanu a făcut-o în exclusivitate la Antena 3, o puteţi asculta în materialul de mai jos.

 

×
Subiecte în articol: Ioana Dichiseanu malpraxis medici
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close