Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas află pe 14 septembrie dacă rămâne după gratii

Ioana Maria Vlas află pe 14 septembrie dacă rămâne după gratii

Ioana Maria Vlas află pe 14 septembrie dacă rămâne după gratii
Sursa foto: Foto: Intact Images
09 Sep 2010   •   15:41

Penitenciarul Târgşor va lua în discuţie o nouă cerere de eliberare condiţionată înaintată de Ioana Maria Vlas. Aceasta ar urma să fie analizată pe 14 septembrie. Fostul administrator al SOV Invest a primit o condamnare la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA.

Judecătoria Ploieşti a respins, pe 4 iunie, o altă cerere de eliberare a Ioanei Mariei Vlas, considerând-o neîntemeiată.

Potriviti Mediafax, Ioana Maria Vlas a transmis reprezentanţilor Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor (ANP) că "nu vrea să intre în contact cu nici o instituţie de media".

La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.

Cele două pedepse primite de Ioana Maria Vlas, de zece, respectiv, opt ani de detenţie au fost contopite, pe 20 aprilie, de către Tribunalul Prahova. Vlas este încarcerată la Penitenciarul Târgşor din luna iunie 2009.

Omul de afaceri Sorin Ovidiu Vântu a primit, joi, mandat de reţinere pentru 24 de ore. El este acuzat că a favorizat fuga lui Nicolae Popa, fostul director al Gelsor, din România.

Antena3.ro

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close