Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas, eliberată: Vîntu este vinovat, a fost prezentat ca victimă şi nu este aşa

Ioana Maria Vlas, eliberată: Vîntu este vinovat, a fost prezentat ca victimă şi nu este aşa

Ioana Maria Vlas, eliberată: Vîntu este vinovat, a fost prezentat ca victimă şi nu este aşa
Sursa foto: Intact Images
20 Oct 2010   •   16:13

„Sper să nu se încheie povestea FNI / FNA. Mi-aş dori ca cei vinovaţi să plătească, să se recupereze banii. Mă consider vinovată pentru ce am făcut. Domnul Sorin Ovidiu Vîntu este vinovat, el spune multe, mai rămâne să-l şi credeţi. Mă simt vinovată pentru că am fost obligată să mint, dacă nu minţeam fondul se prăbuşea mai devreme. Trebuia să plătesc pentru ce am făcut. (...) Vîntu a fost prezentat ca victimă şi nu este aşa (...) acum e curat ca lacrima, a fost albit de procurorul Ion Păun ”, a declarat Ioana Maria Vlas miercuri seară, în momentul în care a părăsit Penitenciarul Târgşor.



Tribunalul Prahova a decis, miercuri după amiază, eliberarea Ioanei Maria Vlas, după ce judecătorii au respins recursul procurorilor Parchetului Judecătoriei Ploieşti, care ceruseră menţinerea stării de arest

Vlas va ieşi din penitenciarul Târgşor odată ce hotărârea instanţei îi va fi transmisă. Ioana Maria Vlas, fost administrator al SOV Invest, a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarul FNI şi FNA.

Vlas nu se află la prima încercare de eliberare condiţionată. Ea a depus mai multe cereri în acest sens, după ce a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA. Acestea au fost, însă, respinse.

La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.


×
Subiecte în articol: Ioana Maria Vlas Sorin Ovidiu Vîntu
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close