Antena 3 CNN Actualitate Ioana Maria Vlas, la un pas de libertate: Judecătorii au admis o cerere de eliberare condiţionată

Ioana Maria Vlas, la un pas de libertate: Judecătorii au admis o cerere de eliberare condiţionată

Ioana Maria Vlas, la un pas de libertate: Judecătorii au admis o cerere de eliberare condiţionată
Sursa foto: Foto: Intact Images
29 Sep 2010   •   17:11

Ioana Maria Vlas ar putea fi eliberată din închisoare peste câteva zile, după ce Judecătoria Ploieşti a admis o cerere depusă în acest sens. Libertatea Mariei Vlas stă acum în mâinile procurorilor, care pot ataca decizia cu recurs. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, sau recursul va fi respins, Vlas ar putea părăsi penitenciarul până cel târziu luni, 4 octombrie.

Ioana Maria Vlas nu se află la prima încercare de eliberare condiţionată. Aceasta a depus mai multe cereri în acest sens, după ce a fost condamnată la zece ani de închisoare în dosarele FNI şi FNA. Acestea au fost, însă, respinse.

La începutul proceselor sale, Ioana Maria Vlas a negat implicarea lui Sorin Ovidiu Vântu în prăbuşirea fondurilor. Ea afirma că se simte în siguranţă în închisoare şi nu a cerut eliberarea din arest, decât după aproximativ trei ani. Pe parcurs, însă, Ioana Maria Vlas şi-a schimbat atitudinea şi a început să-l acuze pe Sorin Ovidiu Vântu.

Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Ioana Maria Vlas arest
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close