Antena 3 CNN Actualitate Un ministru important din cabinetul Orban a decis să părăsească biroul de la Guvern! Ce are de gând să facă în continuare?

Un ministru important din cabinetul Orban a decis să părăsească biroul de la Guvern! Ce are de gând să facă în continuare?

Ionuț Stroe, ministrul Tineretului și Sportului, a declarat astăzi oficial că este gata să renunțe în perioada imediat următoare la biroul din cadrul ministerului pentru un experiment.

Un ministru important din cabinetul Orban a decis să părăsească biroul de la Guvern! Ce are de gând să facă în continuare?
Sursa foto: Hepta
de Laura Dinu    |    23 Iul 2020   •   20:46

Ministrul Sportului este pe cale să accepte o mare provocare. Acesta va renunța la biroul de pe Strada Vasile Conta pentru a simți pe propria piele ce înseamnă pregătirea în izolare.  Stroe ar putea intra în cantonament la Complexul Sportiv Naţional Snagov pentru a experimenta, alături de canotorii din lotul olimpic al României, condiţiile de pregătire în regim de izolare. 

Este a doua oară când sunt provocat de Federaţia Română de Canotaj şi de sportivi… iar eu înţeleg foarte bine care sunt sacrificiile şi regulile de urmat pentru pregătire. De data asta cred că voi accepta să intru în cantonament aici, nu ştiu însă dacă îmi voi permite ca ministru să stau două săptămâni alături de aceşti sportivi. De altfel, de aici până la minister nu e o distanţă mare, însă îmi doresc să fiu şi pe teren.

Aş accepta invitaţia şi în condiţiile în care voi face acest pas, va fi timp de o săptămână… Probabil o voi face de la mijlocul săptămânii viitoare, când voi termina întâlnirile şi programul planificat”, a spus Ionuţ Stroe, potrivit impact.ro.

Ministrul este cunoscut pentru gafele pe care le face

Cea care l-a făcut celebru a fost când a apărut în boxeri la televizor în timp ce făcea o transmisiune în direct de acasă.

În urmă cu câteva săptămâni, ministrul Ionuț Stroe a intrat în direct să comenteze subiectele momentului în sport. Însă ministrul a atins camera din greșeală, iar aceasta a surprins ceva cu totul neașteptat. Ionuț Stroe era îmbrăcat office doar pe jumătate. 

×
Subiecte în articol: ionut stroe
Parteneri
Pensia care dispare de la 1 septembrie 2024
x close