Antena 3 CNN Actualitate Iubitul Andreei Antonescu a fost accidentat grav pe pârtia din Azuga - VIDEO

Iubitul Andreei Antonescu a fost accidentat grav pe pârtia din Azuga - VIDEO

Accidentele pe pârtiile de schi s-au ţinut lanţ. Sute de accidente au avut loc pe pârtii în primele zile din acest an.

Iubitul Andreei Antonescu a fost accidentat grav pe pârtia din Azuga - VIDEO
Sursa foto: Foto: Instagram.com/andreeaantonescu
de Iulia Orgo    |    03 Ian 2020   •   20:42

În medie, în fiecare zi au avut loc câte 50 de incidente. Astfel, vacanţele turişilor s-au încheiat la spital.

Și iubitul Andreei Antonescu a avut ghinion. A fost lovit puternic de o placă de snowboard scăpată de sub control.

Sute de accidente au avut loc în ultimele zile pe pârtiile de schi, iar salvamontiştii trag semnale de alarmă. Accidentele se produc pentru că mulţi dintre turişti schiază iresponsabil.

''Sunt foarte multe greşeli pe care turiştii le fac. În primul rând, greşelile pleacă de la un echipament inadecvat. Faptul că ei sunt îmbrăcaţi în blugi, nu au haine care să aibă nicio legătură cu muntele. Schiorii începători trebuie să ştie că nu au ce căuta pe pârtiile din masiv, chiar dacă ele sunt cotate ca şi uşoare, până nu cunosc şi nu stăpânesc elementele de bază'', spune unul dintre salvamonişti.

Schiorii recunosc că accidentele se petrec de cele mai multe ori din cauza nerepectării regulilor impuse pe pârtia de schi.

Unul dintre cele mai grave accidente din acest an s-a petrecut pe pârtia din Sinaia, acolo unde un copil a fost accidentat pe pârtie după ce un adult l-a împins din greşeală. Copilul a fost transportat de urgenţă cu un elicopter SMURD la un spital din Capitală.

Andreea Antonescu şi Ştefan Manolache se aflau la Azuga, unde s-au oprit pe marginea pârtiei pentru a face câteva fotografii, dar o placă de snowbord care a fost scăpată din vârful pârtiei, l-a lovit pe Ştefan foarte puternic în spate.

Din fericire, salvamontiştii erau în zonă şi i-au acordat primul ajutor. Mai apoi, Ştefan Manolache a fost transportat la spital.

 

 

×
Subiecte în articol: stefan manolache azuga Andreea Antonescu
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close