Antena 3 CNN Actualitate Iulian Capsali, după a șaptea seară de proteste: Lumea s-a săturat de acest dezastru. Toată România este pusă în ATI

Iulian Capsali, după a șaptea seară de proteste: Lumea s-a săturat de acest dezastru. Toată România este pusă în ATI

Iulian Capsali, unul dintre liderii mulțimilor din Piața Universității, la protestele anti-restricții, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 despre a șaptea seară în care românii și-au strigat nemulțumirile în stradă.

Iulian Capsali, după a șaptea seară de proteste: Lumea s-a săturat de acest dezastru. Toată România este pusă în ATI
de Mia Lungu    |    03 Apr 2021   •   23:55

Clasa noastră politică este total ruptă de realitate. Trăiesc într-un Matrix. Să spui că cineva a organizat aceste manifestații sună a teoria conspirației. Să ai în peste 70 de localități manifestații deodată...

Dacă imprimă această ștampila, că e organizat de cine știe ce forțe oculte, gata s-a rezolvat problema. Sau de partidul AUR. E o glumă asta. Ar fi câștigat alegerile fără nicio problema să aibă asemenea structuri în țară.

Lumea s-a săturat de acest dezastru. Toată România este pusă în ATI. Totul este căzut. Drepturile sunt călcate în picioare.

Va imaginați că lumea suportă să stea în weekend să facă cumpărături până la ora 18:00? Este cea mai mare aberație. Ați văzut ce aglomerație a fost.

Să aglomerezi lumea până la ora 18:00 înseamnă că tu vrei să ai mai multe cazuri de infectari. Că un om sănătos la cap relaxează.

×
Subiecte în articol: iulian capsali proteste
Parteneri
Cătălin Cîrstoiu: Eu dorm liniştit că am ajutat pacienţii
x close