Antena 3 CNN Actualitate Ivan Patzaichin, "campionul cu pagaia ruptă", condus pe ultimul drum, cu onoruri militare

Ivan Patzaichin, "campionul cu pagaia ruptă", condus pe ultimul drum, cu onoruri militare

Omagiu impresionant, funeralii cu onoruri militare pentru marele campion Ivan Patzaichin la clubul Dinamo. Sicriul cu trupul marelui campion al României a plecat marți, la ora 14:00, spre cimitirul Bellu din Capitală, acolo unde Ivan Patzaichin îşi va dormi somnul de veci.

Ivan Patzaichin, "campionul cu pagaia ruptă", condus pe ultimul drum, cu onoruri militare
Sursa foto: Antena 3
de Mia Lungu    |    07 Sep 2021   •   14:50

"Dumnezeu să-l odihnească nu ne așteptăm să se întâmple asta. Din ce am văzut lumea l-a iubit, nu știu dacă știa, nu cred.", a spus Ioan Andone, fost fotbalist și apoi antrenor la Dinamo.

UPDATE: 14:50 Sicriul cu trupul neînsuflețit al multiplului campion olimpic, Ivan Pazaichin, a ajuns la Cimitirul Bellu, acolo unde va fi înmormântat. Sute de oameni participă la funeralii.

La 13:05, a început slujba religioasă în memoria fostului mare campion, care a avut loc la sediul clubului Dinamo. La acea oră, la slujbă participau în jur de 200 de persoane.

Trupul neînsuflețit al marelui campion a fost depus luni la clubul CS Dinamo, iar marți au fost programate funeraliile și înmormântarea.

Marți, la ora 14:00, cortegiul a plecat spre cimitirul Bellu, pe traseul: CS Dinamo - Șos. Ștefan cel Mare - Calea Dorobanților - Bd. Dacia - Piața Romană - Bd. Magheru - Bd. Dimitrie Cantemir - Calea Șerban Vodă - Piața Eroii Revoluției - Cimitirul Bellu.

La ora 13:00, la sediul CS Dinamo din șoseaua "Ștefan cel Mare" numărul 7-9 erau aproximativ 200 de oameni.

Ivan Patzaichin s-a stins duminică, în secția de Oncologie a Spitalului Elias. În ultimele zile, starea acestuia s-a agravat, potrivit medicilor.

×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close