Antena 3 CNN Actualitate Jaf armat la o casă de schimb valutar din Alba Iulia (VIDEO)

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Alba Iulia (VIDEO)

Jaf armat la o casă de schimb valutar din Alba Iulia (VIDEO)
Sursa foto: jaf
21 Feb 2010   •   11:06

Câţiva bărbaţi au jefuit duminică o casă de schimb valutar din Alba-Iulia. După ce au atacat-o pe vânzătoare cu un spray paralizant, hoţii au sustras suma de 4000 de euro. Identitatea făptaşilor nu este cunoscută deocamdată. Poliţiştii analizează imaginile înregistrate pe camerele din sistemul de supraveghere instalat în casa de schimb valutar. Se presupune că jaful a fost înlesnit de locaţia casei de schimb, aflată pe o străduţă foarte puţin tranzitată duminica.

În cursul dimineţii de sâmbătă a mai avut loc un jaf la o casă de schimb valutar. De data aceasta, în localitatea Chişineu-Criş din judeţul Arad. Angajatul casei a fost ameninţat de un bărbat care i-a cerut să deschidă uşa şi să dea toţi banii din casă.

Bărbatul spune că s-a speriat şi a acţionat întocmai cum i s-a cerut. Singurul lucru pe care l-a putut vedea a fost că bărbatul purta o cagulă. Angajatul casei de schimb valutar a dezactivat alarma în momentul în care a deschis uşa.

Hoţul a plecat cu 4000 de euro şi un milion de forinţi. Poliţiştii au vizionat casetele video de la camerele de supraveghere pentru identificarea hoţului şi au organizat filtre pe drumul spre Arad şi spre vama cu Ungaria.



Antena 3


×
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close