Antena 3 CNN Actualitate Jaf filmat într-o casă de pariuri. Cine este hoţul surprins de camerele de luat vederi

Jaf filmat într-o casă de pariuri. Cine este hoţul surprins de camerele de luat vederi

Jaf filmat într-o casă de pariuri. Cine este hoţul surprins de camerele de luat vederi
de O.P.    |    26 Mar 2014   •   05:30

Supărat că a pierdut la jocuri 2.000 de lei, un client al unei case de pariuri din oraşul argeşean Costeşti, s-a gândit să îşi recupereze paguba jefuind sala în care jucase.

Cu faţa acoperită, tânărul de 21 de ani a intrat în casa de pariuri, a ameninţat cu un cuţit casiera şi a plecat cu 2.000 de lei. Poliţiştii l-au reţinut pentru 24 de ore şi au cerut arestarea preventivă pentru tâlhărie.

Tanarul de 21 de ani si-a petrecut toata ziua la pariuri unde a pierdut 2.000 de lei. Nervos, a plecat acasa, unde si a schimbat hainele, si-a luat o cagulă, apoi s-a intors cu gandul de a se razbuna.

Dupa ce tanarul a fugit cu 2.000 de lei din sala de pariuri, inspaimantata, angajata s-a adapostit la un magazin alaturat. De aici, a sunat la 112. Pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere, politistii l-au gasit imediat.

Tanarul mai trecuse pe la Politie după ce ,minor fiind, s-a urcat la volan. Acum, poliistii au cerut să fie arestat preventiv, sub acuzatia de tâlhărie. Potrivit noului Cod Penal, baiatul risca de la trei la zece ani de închisoare.

×
Subiecte în articol: jafuri furturi hot
Parteneri
Firea și Burduja sunt noii candidați la Primăria Capitalei
x close